Kategorije
Izdavači
  • simonfloat
  • Simonfloat

Konoplja u zrnu

Konoplja u zrnu
Konoplja u zrnu
135.00RSD Uključen porez
Dostupnost: Na zalihama
Količina: 500 komada
Količina:  
Dodaj u listu za poređenje | Dodaj proizvod u vašu listu želja

Konoplja je jedan od naj efikasnijih mamaca,Seme konoplje se uglavnom koristi za lov bele ribe.Takodje je nezaobilazna i u saranskom ribolovu,Konoplja je najbolji mamac za bodorku u toku proleca, leta i jeseni

 

Konoplja je jedan od najboljih mamaca i najboljih atraktora i stimulatora,i najbolji izazivaca gladi kod riba. Ona stimulise hranjenje Riba, sadrži visok sadržaj ulja, ima neverovatan efekat zadržavanja ribe na hranilištu, jednostavno se priprema i pored svega toga ima nižu cenu u poređenju sa drugim mamcima.Sadrzi thc u malom procentu sto kod riba izaziva nagon za hranjenje,kada riba bude privucena mirisom na hranjenom mestu tu dugo ostaje prosto opijena mirisom i aromom sto izaziva zelju za hranjenjem.

Njen oblik,boja i tekstura umnogome podsecaju na slatkovodne puževe koji su šaranova prirodna hrana,pa možda otuda i ova neodoljivost za šarana.Kao i svi mamci konoplja zahteva pripremu,ali to je tako jednostavan proces da mnogi ribolovci to rade dok su na mestu riolova.

Prvo morate da natopite  seme konoplje u vodi oko 24 sata. Potom stavite konoplju i vodu u šerpu da proključa, kada je proključala, smanjite temperaturu i ostavite da krčka oko 30 minuta. Možda ćete morati da dodate malo vode tokom kuvanja da konoplja bude pokrivena vodom. Vi ćete znati kada je spremna, kada semenke raspuknu i tu se pojave bele recimo klice, takođe semenke će potamniti od tamno braon do gotovo crne boje. Zatim stavite konoplju i vodu u kojoj se kuvala u kofu da se ohladi,i to je to. Jos jedan savet :vodu u kojoj se kuvala konoplja možete iskoristiti za pripremu praskastih primama itd. jer ona sasdrzi dosta ulja i arome konoplje koje imaju dokazanu atraktivnost.

Nema komentara o ovom proizvodu.


NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo Vas kliknite ovde da se prijavite na Vaš nalog i da napiše mišljenje.

Kaži prijatelju
 
Kaži prijatelju za ovaj proizvod.